Vona Gábor szerint a Jobbik nem cigányellenes, a pártnak egyetlen olyan törvényjavaslata sincs, amelyik különbséget tenne a cigányság és a magyarok között; a Jobbik elnöke erről mintegy ezer ember előtt beszélt vasárnap Hajdúhadházon.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

olcsibacsi
Elmebeteg antiizé. Tanul a fidesztől? Már úgy hazudik mint a vízfolyás.
Disznópofa
Sok ember hangja pusztába kiáltott szó volt, amikor segítséget kértek és védelmet a cigányok miatt. Elbukott az MSZP és elbukik a Fidesz is ha nem áll ki a tisztességes magyar emberekért. El lehet gondolkodni, miért kapott ennyi százalékot a Jobbik, nem azért mert elámította a választókat, hanem azok szavaztak rájuk, akik a bőrükön tapasztalták milyen ha cigányok élnek a közelükben. Ismerek normális cigány embereket, dolgoznak, autójuk van, tisztességesek. Igaz, ehhez azért van agyuk is. Az embert még részegen nem láttam, szóval, amelyik akar, azzal lehet együtt élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.