Eddig még a Parlament kapuján sem jutott be az a tűzoltó szakszervezeti csoport, amely azt tervezte, hogy munkavédelmi ellenőrzést tart az épületben délelőtt. Az őrök a kapunál azt mondták, elkeveredett a levél, így nem mehetnek be. A Parlamentben délelőtt 11 órakor kezdődött volna a vizsgálat.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
mocskok, még a hivatalos munkájukat sem engedik elvégezni, aztán meg ha valami történik őket basztatják
lópicigáspár
Hazán egyik legszebb épületéről van szó és ezek a férgek annyira nem becsülik, hogy egy esetleges tűz kitörésekor követendő alapvető feladatok ismeretéről beszámoljanak, illetve biztosítsák az ellenőrzés lehetőségét. Ezek merik magukat "törvényhozónak" nevezni. Hogy mernek bárkit felelősségre vonni, ha ők sem tartják be a szabályokat!
Bugajakab
Szerintem Btk. 229. szakasz, hivatalos személy elleni erőszak.

Jogszerű eljárásban hivatalos személyt akadályoz.

Be kell hogy engedjék őket.

Más okfejtés?

Dr. Felipe
A vezír ellenzékben is büntetlenül lebonthatta a kordont akkor most a hatalommal a kezében miért ne tehetne meg bármit. Én semmin nem csodálkozom.
csutak
@Bugajakab: Közveszély okozás minősített esete!
olcsibacsi
Nem csodálkoznék ha kiderülne a parlamentet is privatizálták már és külsös tűzvédelmisek végzik a rendes felülvizsgálatokat amiket a törvény előír.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.