Jobban félnek a halálbüntetéstől, mint a tényleges életfogytig tartó börtöntől a bűnözők. A kriminológusok azonban arra emlékeztetnek, hogy nem a büntetés súlyossága, hanem az elkerülhetetlensége jelenthet visszatartó erőt. Európa legszigorúbb szabályozása a miénk.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Na megjelentek az ügyeletes emberbarátok...
Éppen ideje, hogy ez a törvény életbe lépjen.
Vannak akiket egyszer és mindenkorra ki kell vonni a társadalomból, mert nem mások, mint közveszélyes organizmusok.
A normális emberek jogairól senki nem beszél, arról hogy ha tiszteli a törvényt akkor ennek fejében az államnak kötelessége biztosítani a normális életet.

Jelenleg egész országrészek vannak, ahol védtelen emberek rettegnek a szabadon garázdálkodó bűnözőktől, akiket ezek az ügyeletes humanisták pátyolgatnak.
Össze kell zárni ezeket a téveszméket hirdetőket legalább két hétre a védenceikkel, azután meg kell érdeklődni tőlük (ha egyáltalán túlélik) hogy még mindig változatlan a büntetések enyhítéséről szóló véleményük?
csutak
Jogászok és szociológusok egyetértenek egy dologban:
10 év a sarokpont.
Aki annál többet kap, az már soha nem lesz képes visszailleszkedni a társadalomba, tehát elemi érdeke lenne a társadalomnak a végleges életfogyt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.