Gyöngyöspata miatt szigorítaná a kormány a Btk-t: aki felhatalmazás nélkül, riadalmat keltve akarja a közrendet fenntartani, börtönnel lesz sújtható.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@csikknorisz: egyáltalán mi az, hogy "egyenruhás bűnözés"??? Ezek a szerencsétlenek megint kitaláltak egy nagy ökörséget!
És még: "Aki felhatalmazás nélkül, másokban riadalmat keltve akarja a közrendet fenntartani, börtönnel lenne sújtható. "
Tehát ha beugrik a kertembe egy cigány, és nem nyúlok hozzá, (tegyük fel) csak leüvöltöm a retkes fejét, akkor én riadalmat okoztam neki, saját értékeim, és a közrend óvása végett, akkor börtönnel leszek sújtható??
Lesznek még ezekkel a törvényekkel gondok, elvtársak, megint a fejetlenség, és a kapkodás.
Sííva
Menjenek a jó qrva a.......ba! Végleg kihozzák az embert a béketűrésből! Hát ha már ezt a parazita kormány nem képes megvédeni a magyar embereket, akkor ki védje meg őket?! Remélem ezt elmondták a BP-en napokban meggyilkolt nőnek, a szikszói ugyancsak meggyilkolt idős párnak, a fürgedi agyonvert embernek................vannak még soroljam! Remélem, hogy a temetésükre az egész rohadt parlament kivonul, vagy Ők nem értek semmit a ti csipás szemetekben?! Férgek!
csikknorisz
@brumi58: Eddig nem itelhettek el oket semmiert, mint egy het alatt ketszer is lathattuk. Nem kovettek el se buncselekmenyt, se szabalysertest. Erre most kitalaltak egy uj buncselekmenyfajtat, nehogy Pinter bandaja megint pofara essen.
Don Quijote
most nem lenne egyszerűbb csak farmerben járőrözni,mondjuk egy kitűzővel,és máris baxhatják:DD
Egyébként ez az egyenruhás bűnözés mennyivel jutalmazná a sintér sanyit??Halmazatiként......
Atomqkac azaz EbUraFakó
Javaslatom a következő: a járőrözők öltözzenek transzvesztitáknak és/vagy melegeknek!
Őket is nagy erővel védi as qúrmány és a rendőrség!
AZ ILYEN ÖLTÖZÉKBEN SÉTÁLGATÓ JÁRŐRÖK MÁR CSAK NEM KELTENÉNEK ILY POKOLI RIADALMAT A RETKES TETVEK KÖZÖTT ??????

Há' nem? Háddde!!!! XD
kiscserkész
Na most Olajos Sanyi beletrafált. Saját maga ellen hozott törvényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.