A térfigyelő kamera képei szerint azután tört ki a verekedés kedd este a Heves megyei Gyöngyöspatán, hogy egy ittas férfi könnyített magán a Bem utcánál - közölte a rendőrség.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@gabrella: Ennyire naív lennél?
A Kádár érába nem volt szabad hangosan beszélni a cigány kérdésről!
Rengeteg embert ismertem meg buszvezetőként és rengeteg sztorit végighallgattam. Nem hiszem, hogy emlékezetem homályosodott be, de mégsem emlékezem boldog végű cigány sztorira!
Akkoriban adtak nekik valamilyen lakást amit persze lelaktak és követelték a másikat. Ahol jó volt a párt titkára ott ilyen nem nagyon ment, mert inkább önként odébb álltak!
Viszont hírből sem ismerték a segélyt, amit én bizony most azonnal visszavonnék tőlük!
Ha nem tetszik akkor eltakarodik az anyukája vérvörös p.....ba!
nyanya001
@csutak: De nem ám!
Tilos volt cigányozni!
A valamilyen lakást pedig sokan kaptak az új Rózsakert lakótelepen
amiket egy kettő lelaktak!
A nem cigány akinek csak 1-2 gyereke volt, az kapott - jó esetben -
szoba konyhás szükséglakást.
Disznópofa
@csutak: A párttitkár sem menekült anno. Tiszakesziben elvágták a nyakát egy éjszaka mert nem úgy volt ahogy ők szerették volna , ennek már vagy 35-40 éve. Nem volt olyan bál, hogy ott ne lett volna szurkálás, mindig a csizma szárában hordták a kést, nagyon kellett már akkor is félni tőlük. A primitívség meg nem lehet mentség vagy feloldozás!
Csubaka
@csutak: A Kádár-érában..... jó sok évtized ....
Volt azért cigánykérdés akkor is csak a problémák kezelése volt sokkal gyakorlatiasabb.
Nem volt vajda (hivatalosan) mégis a legkisebb purdé is tudta, hogy ki az.
Mert ha balhé volt és kijött, akkor bizony pillanatok alatt rendet tett. És mindenki egyet értett azzal, hogy inkább ő jöjjön ki, mert ha a rendőr jött ki annak soha sem volt jó vége!
Igaz, akkor a rendőrök 185-195 cm magasak voltak és akkora pofont adtak mint egy lórugás. Most meg? 65 Kg és a romaasszony elveszi tőle a fegyvert.
dr. prédikátor
Rend és tisztaság?hol,kinél,mikor?Azért járnak térdig a szarba, mocsokba,most meg azt találták ki hogy valaki odahugyozott egy rakás szarra?Na ne máááá.,mert megszakadok a röhögéstől!
Egy sztori: anno Siofokon két cigánytelep volt,de én bármikor ki mertem menni intézkedni pisztoly és gumibot nélkül!Elég volt csak elorditani magam és már kussoltak!Igaz hogy a nevelő szándékkal adott takonyindító füles után már levegőt sem mertek venni!De az is igaz hogy akkor volt tekintélyünk az intézkedés során.Megtanulták tisztelni a rendőrt!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Tisztaság és rendszeretet? Akkor hogy is van az, hogy nyílt utcán guggol le kancigány xarni? Térfigyelő kamera megörökítette! Hogy is van az, hogy bejárnak másnak a kertjébe lopni, pisálni, xarni?
Hogy van az, hogyha betörnek valahová mindent össze xarnak és össze is kennek vele?
Megetetném velük, az tuti!!! Ha én lennék a belügyminiszter lenne itt olyan rend, hogy ezek a pestishordozó férgek sikítva menekülnének még Európából is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.