Szociális konzultációt indított útjára a kormányfő - ezt Orbán Viktor a Facebook közösségi portálon, videóüzenetben jelentette be vasárnap. A kormányfő három kérdést idézett videóüzenetében a leveléből, ezek a munka világát, az oktatást érintették.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
És pont úgy fogják figyelembe venni a válaszokat és a nép akaratát, mint a Tákolmány esetében............:PPPP
Dr. Felipe
Választások előtt még mindenre volt megoldásuk most meg azt látjuk hogy csak kérdés hegyek vannak kormányzás helyett. Becsapták a választókat.
batukán
Jól mutat a külföld felé, hogy milyen demokratikusan beszélget a néppel. Kikéri a véleményüket és majd annak alapján dönt. Micsoda látszatpolitika. Szemfényvesztés. Gusztustalan. Kikérte a nyugdíjasok véleményét, majd semmibe vette őket, és sikeres bazári produkciónak mutatta be az egészet. Itt most megint lehet pénzt mosni, mert az ilyen tranzakciókkal megtömhetik a zsebüket. Lesz még ilyen postáskodás, mert sokan vannak..........
Január
Miért vannak a parlamenti képviselők? Nem nekik kellene tartani a kapcsolatot a választóikkal? Teljesen felesleges, akkor, hogy ott ülnek a parlamentben hiszen, ha nem ismerik a "népet", hogyan tudnak jó döntést hozni?- mert az egy dolog, hogy megkérdezik a választót, de a döntést maguknak tartják fenn...
Az állandó levelezgetés költségvonzatáról már ne is beszéljünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.