Várhatóan még ebben a hónapban megjelennek az új budapesti utcatáblák azokon a közterületeken, amelyek a Fővárosi Közgyűlés legutóbbi, szerdai döntése értelmében új elnevezést kaptak. A változtatások az érintett lakókra nem rónak semmilyen terhet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Majd jönnek a Margit szigeti fák és bokrok átnevezése
mert Tarlósnak úgy fog tetszeni?
Van itt pénz mindenre csak arra nem amire kellene!
csutak
@gabrella: Nagyon nagy barát a GPS de gyilkos is egyben!
Több ember életébe került az, hogy teljes mértékben alárendelték egyesek magukat a készüléknek és gondolkodás nélkül azt tették amit a masina mond!
Ez nem vicc, ez a kő kemény valóság!
Amúgy meg hagy keresse a marha, miért nem abba az utcába született, gondolja Tarhálós!
Feraj49
Munkahely teremtése nem volt ilyen sürgős.Ezért a tettéért Tarlós utca is lesz Bp.-en.Még az utókor is emlegetni fogja!
Dr. Akula
Honnan lett hirtelen pénz?? 1 hónapja még azt ugatta, hogy működésképtelen a város! És egyetlen hír sem harsogta, hogy kaptak volna pénzt! Ja, a szokásos fideszes hazugságok.....
a Pepita
Az, hogy ilyen hamar elkészültek, (ami egyáltalán nem magyaros tempó) bizonyítja, hogy már jó előre ki volt adva a haveri körnek a meló. Hát, valahogy jutalmazni kell a mezei talpasokat, mindenkit nem lehet benyomni a különféle kormányhivatalokba.
szaboria1
Csak a GPS-ről 2 éve Pesten kiment a bokám ínszalag szakadásom lett a mentőben a GPS összes vissza mondta az utat. Szóltam a mentősnek merre menjenek ha oda is akarnak érni mert így nagy kerülővel megyünk békásra. Emlékszem régen a hivatásos gkv,.nek kötelező volt a Taxisnak Mentősnek megtanulni térképet olvasni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.