A magyar kormány nem képes eleget tenni uniós kötelezettségeinek, és megvédeni állampolgárait - állítja Morvai Krisztina, aki kutatása kapcsán portálunknak elmondta, az emberi jogok szempontjából teljes fogalomváltásra van szükség, hogy végre az áldozatok jogairól beszéljünk.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Krisztinkának most kivételesen nagyon igaza van.
batukán
Ezt egy jó ötletnek tartom. Végre kaphatnánk egy valós képet arról kik, hányszor és hány embert raboltak ki, terrorizáltak. Megcsinálhatják a cigányok is a maguk részéről és akkor lesz nagy ámulás meg bámulás. Még kiderül a végén, hogy van cigány bűnözés.
A Lakatos Attila nagyon jól látja és fogalmazza meg, mit kellene tenni, hogy a romák másképpen éljenek. Tisztelem azt az embert, azért amiért kimert állni és ország-világ előtt felvállalni a mondandóját. Farkas Flóri hozzá képest olcsó ripacs. Régóta magasan él és korpa közé keveredett a disznó.
Nem akarják az igazságot látni, hallani, tudni tudják, de azt nem lehet kimondani. Ugye kormány Urak? Ugyanúgy, mint az elődeik, maguk is rossz oldalát fogják meg a bikának, a szarvánál kell megfogni és nem a tökét markolászni.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nem tehetek róla, kedvelem ezt az asszonyt! Nagyon kevés ember van ma Magyarországon, aki valóban tevőlegesen kíván fellépni az állampolgárok védelme érdekében. Kívánom, hogy Morvai Krisztina munkája járjon sikerrel és hozza végre nagy nyilvánosságra, gondolok itt a nyugatra, hogy mi a valós helyzet itthon! Hajrá, Kriszta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.