Az MSZP kormányra kerülése esetén mindenki számára biztosítja az ingyenesen elérhető bölcsődei és óvodai ellátást, valamint az általános és középiskolai étkeztetést - jelentette ki Szanyi Tibor, a szocialista párt elnökségi tagja szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Nem kell ingyen semmi! Legyen munkahely és tisztességes fizetés!
Csizmás Kond
Az egész eddigi rendszer egy ámító hazugságokra épülő kártyavár volt.
-Elhitették az emberekkel, hogy a lenyúló sunyi, gazemberek néhány hónapos ténykedésükért milliókra érdemesek....
-Elhitették az emberekkel, hogy egy év nem 12 hónapból áll, hanem akár több hónapból ami által nem a nyugdíjakat vagy a fizetéseket emelték, hanem egy bármikor megszüntethető és megtámadható áljövedelememelést adtak az úgynevezett 13. vagy 14. fizetést, nyugdíjat....
-Még most is van pofájuk olyasmit állítani, hogy a semmiből ingyen biztosítanák bizonyos szolgáltatásokat .....
....csak az ember hiányzik aki mindezt el is hiszi.
farkas
@Csizmás Kond: én elhiszem. Olyan jó hallani. 3.60 Ft lesz a kenyér, minden ingyen lesz- kicsit vigyázni kell a pofámra ha jót akarok, de lesz hol lakni, lesz mit enni.
Jó lesz!
Dr.luigilongo60
Tibike!
Megártott a kannásbor?
Azért minden baromságot nem kell átvenni a fitymáresztől, az ilyen hülye ígérgetésekre már nem vevők az emberek.
palika
Amit most írok, az hasonlít valamire, a gyermek tanuljon, a felnőtt dolgozzon, a nyugdíjas pihenje és élvezze a hátralévő életét! Ezt a kormánynak kell biztosítani!! Amelyik nem ezt teszi, nem alkalmas, hogy a nép szolgája /miniszterek/ legyen!! A dolgozó népnek nem kell ingyen semmi, ha egyik embernek ad a másik is joggal követeli! Aki nem akar, de tudna dolgozni, az majd idővel elgondolkodik, hogy mi ennek a vége! A rászoruló az, aki gyermeket szül és nevel, aki betegséggel, fogyatékkal születik, megbetegedik, nem tudja magát ellátni és ehhez hasonló! De, nem rászoruló az, aki hátrányos helyzetűnek mondja magát, pl: kisebbség! Tehát mindenki számára megfelelő munkát, tisztességes fizetést és nem megfélemlítést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.