Szó nincs arról, hogy Mesterházy Attila akár az elkövetkező huszonöt évben potenciális kihívója lehet Orbán Viktornak, de Gyurcsány Ferenc tevékenysége rövid úton az MSZP halálához vezet. A két szocialista rivális között van ugyanis egy igen fontos különbség: Mesterházy adott esetben félreállna, ha az MSZP találna egy nála esélyesebb miniszterelnök-jelöltet 2014-re - Gyurcsány soha.

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Csubaka: Majd kiderül, ki viselkedik úgy mint egy szellemileg elmaradott kisgyerek!
Tudod én még az elején azt mondtam az ország érdeke hogy a Fidesz
vezetésével az ország gazdasága - remélhetőleg rendbe jön.
Ettől sajnos egyre távolabb kerülünk és ez nem az én meglátásom
olvasd csak el Csaba László véleményét:hirszerzo.hu/profit/20110508_csaba_laszlo
akkor rájössz, hogy nem tőlem kell megszabadulni az mszp-nek miután nem vagyok mszp tag sem .
Legyen szép a napod és mielőtt köpködsz olvass is néha hozzáértő szakemberek nyilatkozatát.
nyanya001
@Csubaka: Ja és nehogy kitaláld, hogy a Csaba László mszp fan!
Csaba László elismert közgazdász!
Csubaka
@sasi1115: Nagyon nagyon szelektív az emlékezeted.Anno 2008-ban Horn Gyula fogalmazott úgy a vizitdíjas atrakció kapcsán, hogy "abba kellene hagyni ezt a népnevelő hülyeséget és a tényleges feladatokkal kellene foglalkozni"!!
Valóban nagyon nehéz lett az MSZP helyzete a 2006-os választások után, de ennek az oka nem elsősorban a FIDESZ volt, (az csak kihasználta Gyurcsányék hibáit), hanem a választásokat megelőző ígérgetések a "választási program" amely valóban társadalmi érdekeket szolgált (volna).Aztán alig néhány nappal a választásokat követően bejelentett "ne tessék félni nem fog fájni!!!" rádöbbentette az embereket, hogy nem csak a választási kampányban, hanem az azt megelőző szintén MSZP-s (SZDSZ-el) ciklusban gyakorlatilag leépült az ország! Ezen nincs mit szépíteni, ezt maga Gyurcsány Ferenc ismerte el!
Nem kellene elfelejteni azomban a 2006-2010-es kormányzati ciklusnak azokat a konfliktusait sem amelyek nem az ellenzékkel, hanem a szakmai és civil szervezetekkel voltak napirenden. Folyamatosan jelezték, hogy az MSZP kormány ultimátumszerűen közöl információkat (utólag) a civilekkel és a külöféle szakmai szervezetek bizottságaival, de a kormány egyes döntéseit semmiféle szakmai hatástanulmány, szakmai konzultáció nem előzi meg!
Az, hogy most a FIDESZ nagyon hasonlót csinál az ő baja, valószínűleg úgy jár majd mind az MSZP.
Az MSZP szempontjából viszont ez közömbös!Akár karba tett kézel megvárhatná a 2014-es választási győzelmet, ha addig ténylegesen meg tudna újulni.
De a jelenlegi vezetőkkel, a jelenleg képviselt politikai iránnyal ennek semmi esélye.
A ZEMBEREKNEK ugyanis qrvára mindegy, hogy mi a neve a hatalmon levő pártnak, ha azt látják, hogy az valóban az ő és nem a nagytőke és a multik érdekeit védi, miközben vezetők néhány év alatt milliárdossá korrumpálódtak!!!!
sasi1115
@Csubaka: Nagyon-nagyon egyoldalúan nézed a dolgokat, mégha sokszor ugyanaz minden, csak egy kicsit másképp. De ha azt a neked szimpatikus oldal csinálja, akkor persze minden jó, ha másik akkor hű de rossz.
A szelektív memória meg igazándiból manapság a fideszre és szimpatizánsaira jellemző, mert a korábbi ígéreteket már csak terveknek hívják (ha egyáltalán elismerik és beszélnek róla), a leírt mondataikat pedig gondolatoknak, melyeket félreértelmeztek stb.
Pl. üzemanyag jövedéki adójának csökkentése (amit most azért nem csökkentenek, mert az mszp nagyon megemelte??!!!? (na ennek vajon mi köze van a jövedéki adó uniós százaléktól való eltéréséhez???), nyugdíjakkal kapcsolatos ígérgetések, 2 hét!, lakáshitelesek megmentése, 1 millió munkahely, családbarát hozzáállás (3 hónapos munkanélküli segély) stb.
Csizmás Kond
@sasi1115: Itt mindenki csak a maga oldalát tartja helyesnek....de van aki ezért képes akár nevezgetni is.
sasi1115
@Csizmás Kond: Vannak, akiknek csak véleményük van, az oldalt csak a gondolataikban vállalják, mégha azok mindig ugyanarra a rugóra is járnak. És ennek ellenére is képesek nevezgetni, de ha őket nevezgetik akkor tagadják a nyilvánvalót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.