Mind a teljes mobilkészülék-piacon, mind az okostelefonok szegmensében elvesztette hosszú évek óta élvezett vezető szerepét a Nokia Nyugat-Európában - jelenti az IDC.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
“Az elektronika szektorban elsősorban nagy gyártó cégeket vizsgáltunk – ezek megítélése szempontjából kulcsfontosságú, hogy milyen munkaadói képet alakítanak ki magukról a köztudatban. Ezen a területen volt a legnagyobb különbség a vizsgált cégek megítélése között – ami részben annak is köszönhető, hogy kevésbé ismert, ún. bérgyártó vállalatok is szerepeltek a listán. A szektor legjobb reputációval bíró hazai vállalata a NOKIA Komárom Kft. lett, a PHILIPS Magyarország a második, a SANYO Hungary pedig a harmadik helyen végzett.
Az elektronika komoly bizonytalansági tényezőknek kitett szektor. Itt azonnal megérezhetik a munkavállalók a válság hatásait, és még a japán környezeti katasztrófa is egyből találgatásokat indít el. Éppen ezért nem meglepő, hogy a Hitelesség lett a legfontosabb dimenzió itt, ami a megbízható, hiteles tájékoztatást is magában foglalja.”

Több portál is közölte, különböző formában:
www.vg.hu/vallalatok/szolgaltatas/berestol-a-vodafone-ig-ime-a-kedvenc-cegeink-347900
profitline.hu/hircentrum/hir/229711/A-Vodafone-a-Nokia-a-Beres-es-a-CIB-a-legjobb-reputacioju-ceg
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=423101

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.