9600 olyan honfitársunk van, akinek a vagyona az ingatlanjait nem számítva is meghaladja az 1 millió dollárt, vagyis a 183 millió forintot. Ezzel a térség vezető országai között vagyunk

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@gabrella: talán a honlap üzemeltetője, (üzemeltetői)...:))
gergely
Az ingatlanjait nem számítva baszod.
zsolti
csak a címet olvastam, és nekem az volt az első gondolatom, hogy na hajrá, de jó nekik.

de majd valaki biztos megmagyarázza, hogy benne van a hiba, amiért nem kap el rögtön a zsigeri irigység...
barnan
Biztos, hogy a vagyon szükségszerűen közelebb visz az igazi boldogsághoz? Biztos az, hogy aki azzal rendelkezik, az idejének java részét nem fogja elrabolni, lekötni a még nagyobb profit és/vagy a vagyonából fakadó lehetőségek gondolathada, esetleg az ezen helyzetből fakadó örömszerzési lehetőségek kergetése (nem elbagatellizálva ezek jelentőségét)? A pénz (s ehhez még igazi vagyon sem kell) az ember gondolkodásának az irányítását veheti át, rabszolgájává teheti (egy élettelen dolog határozza meg egy élő cselekvéseit, gondolatait - ezt nevezzük mi sikernek), a milliomosét is, süvíthet BMW-vel, fülig érő mosollyal, de az élet igazi értékeit azt gondolom nem ezen az úton találja.

Jó a vagyonos embereknek, mert olyan világban élünk, ahol azt programozza belénk környezetünk már gyermekként, hogy az az érték, amit pénzen lehet megvásárolni, értéked mutatója vagyonod. Ha ezt elfogadjuk, magunkévá tesszük, akkor igen, ők a sikeres emberek és a többiek a szegények. De azt, hogy mit engedünk magunkba kódolni s felnyitjuk-e szemeinket (vagy sem) abba nekünk is van beleszólásunk.
gabrella
@barnan: Már nem nagyon van beleszólásunk. 20 éve kódolták belénk a pénz uralmát és most már meg is tapasztalhatjuk.
Ha nincs pénzed akár éhen is halsz vagy megfagysz a saját otthonodban akár.
A szocializmus társadalom volt,ez ami most van harctér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.