Három év börtönbüntetést kapott egy csomag, 2050 forintos tampon miatt egy kecskeméti férfi. A tamponrablót mindemellett 3 évig eltiltották a közügyektől, és a 117 ezer forintos bűnügyi költséget is meg kell fizetnie.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
Bezzeg, ha addig Settenkedett volna, amíg zsebre dughat egy-két rúd szalámit, most sztár volna és válogathatna az állások körül.
csikknorisz
Bakker, milyen tampon az, hogy ennyibe kerul, elefant meret?
nyanya001
"dugjátok fel" ordította.......nem volt senki aki feldugta volna neki:)))) ????
csutak
Hagyó szpen csendben rahabilitálva és végkielégítve lesZ!
Erre mérget vehettek, mert ő nem ötvenmillát loppott mint a feláldozott halasi suttyó!
Ha Hagyó Miki kinyitja a száját, ha ő elkeztd mesélni akkor a BKV volt felügyelő bizottság minden tagja vele együtt menne a dutyiba!
csikknorisz
Amugy szeretnek ilyen iteletekrol olvasni, es ilyen fenykepeket latni /hogy a napi betevo ciganyozast ki ne hagyjam/ azokrol az esetekrol is, mikor kisebbsegi az alperes. Ja, az nem piszi. Ertem. Fenykep plane nem. Axelmedia.
zsömle
humoros hogy gyilkosok meg semmitsem kapnak néha!!!!! törvényeink pocsékok és igazságtalanok.........halálbüntetés nagyon hiányzik sajnos.......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.