Kabarétéma címmel közölte szombaton a Sme című szlovák liberális napilap hétvégi melléklete Charles Gati amerikai professzor terjedelmes írását a magyar kormány külpolitikájáról. Gati szerint Orbán Viktor miniszterelnök úgy véli, hogy a Nyugat kifáradt, s az új szelek Keletről fújnak. Míg ellenzéki politikusként Orbán három éve bírálta Gyurcsány Ferenc akkori kormányfőt azért, mert megpróbált barátkozni Moszkvával, tavaly új kormányfőként már maga is ezt tette. "Nem járt sikerrel, és üres kézzel tért haza. A kínai vezetés ígért neki (Orbánnak) néhány morzsát, de egészében véve úgy viselkedik vele szemben, mint valamikor Albániával és Enver Hodzsával szemben. A kormányfő ezt eltűri, mert a Nyugatban minden jel szerint csalódott. Nem tudja megbocsátani neki, hogy a nyugati kormányok az utóbbi húsz évben elismeréssel kezelték a szocialista és liberális ellenfeleit" - olvasható az írásban.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Zsák meg a foltja!!!Mind a kettő törpemajom!!!!!
northern
Itthon ki a barátja?...a seggnyalókat leszámítva?
northern
@prédikátor: mind a ketten szeretik a focit:D
Csizmás Kond
Szóval kelet nem föltétlen Moszkvát jelent....és az egésznek olyan paul lendvais stílusa van.
adrenalink
Nem a szívem csücske OV. De miért ne lehetne barátja pl. a privát szférából? Az igazi barátság az egy nagyon bensőséges viszony. Erről még a bulvár sem szokott cikkezni, ott is csak a pikáns dolgok bírnak hír értékkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.