A nemzet közjogi egyesítésével megállítható a határon túli népesség asszimilációja – mondta a nemzeti összetartozás napján a miniszterelnök-helyettes.

Forrás: Magyar Rádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@trinitron: Én nem szoktam csalódni, mert nincsenek különös elvárásaim!!
Viszont a "gondolkodási idő" 2010. április 11.-én lejárt!!
A pénztártól való távozás után már nem illik reklamálni!!
palika
@trinitron: Látod ezt akarták ezek a mocskok, felőrölni az embereket, sikerült nekik! Kis közösségeket létrehozni és leszarni ezt a bagázst, ez a megoldás! Én is azon vagyok hogy ezt megszervezzem, úgyhogy aki Zalai, vagy itt lakik jelentkezzen, beszéljünk!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@marlin: Nem csalódtam.Nem reklamálok.Semmit nem várok.Több ,mint 30 éve ugyanott dolgozom,mindig mások szekerét toltam.Nyögve nyelősen húzom fizetéstől fizetésig.Így is fog maradni és még örülhetek,hogy egyáltalán dolgozhatok.Úgyhogy az identitás tudatommal kitörölhetem a seggem!!!
farkas
@trinitron: Való igaz. Így vagyunk sokan, így gyártják a rabszolgákat. Éppen csak eteted, halálra melóztatod, egymásnak ugrasztod őket- néha kis megalázás, hogy tudja mennyit ér. Törlődik az identitástudat mindegyikből.
Dr. Akula
@trinitron: ne búsulj, ennek a Zsóóti gyereknek is csak a képviselői lenyúlások érdekében van identudásizéje!:))) Amúgy nagy ívben leszarja a magyarokat, mint annak előtte is tette. A te reakciód teljesen normális, az övé meg bűncselekmény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.