Mivel nekem is volt szerencsém benzinkutasként dolgozni főállásban, ezért van némi rálátásom, hogy mikor, hogyan próbálják lehúzni az autósokat. Ezeket a sorokat azért vetem papírra, mert a minap olvastam ezt a cikket, melyben arról van szó, hogy a levett, de nem használt töltőpisztoly miatt kiszámlázott a kút 42 Ft-ot a vásárlónak. Nincs új a nap alatt.

Forrás: 7szilva.postr.hu
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Tapasztalatom,hogy azt mondom a kutasnak 5000.-ft-ért kérek benzint meg is áll annál de mikor vissza helyezi a pisztoly ugrik 5.-ft.ot,rákérdeztem és azt mondja akkor zár amikor a pisztoly a helyén van.
csutak
@szaboria1: Ezért nem engedem, hogy kutas tankoljon!
coyote3
Velem egyszer a benzinest akarták kifizettetni :) Még a cdi feliratnak sem hittek. Na ekkor beröffentettem a Kék Sast és a hangja meggyőzte őket :)
marlin
És mivel foglalkozik a Köztársasági MegHIzott Hivatalában működő(?) Piacfelügyelet?? (Régebben Fogyasztóvédelmi Felügyelet)
DR Eric CARTMEN
Egyik kollégám autójának 50 literes tankjába raktak 62 litert, és úgy ment oda hogy kb 6-7 l volt még benne. Nem akarták elismerni, akkor ő bezárta az autót, és közölte hogy a testvére a B.... újságnál dolgozik, most idehívja a fotóssal együtt. A főnök közölte -felejtsük el a HIBÁT és nem kell fizetnie se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.