Orbán - gáz. Kövér - fék. És Lázár? Interjúnkban választ kapunk a kérdésre. Szezonzáró frakcióvezetői beszélgetésünkön szó esik még gyerekszobátlan jobbikosokról, cigányozókkal paktáló LMP-sekről, állítólag módosítható választójogi törvényről, összeomló Európáról és hepciáskodó Alkotmánybíróságról is.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Ennek a kis kimosakodott vidéki tapló parasztnak nagyon kinyílt a pofája. Kiváncsi lennék , ha dolgoznia kéne, mit rakosgatott volna össze kockánként ???
köhögő bolha
Azt olvastam LázárAudiJani volt Rapcsák kifutófiúja,egyszerű kis boy! A góré őt küldte le a boltba bevásárolni,és remek kuglófot vitt neki,ezért szerette! Menet közben szépen összeügyeskedte magát,de bunkó maradt! Amúgy a kinézete alapján,nem kokeró a csávó?
KöBüKi
Márpedig igazán összedarálhatna benneteket valaki,aztán némi szójával keverve hátha jó kutyaeledel lenne belőletek jani !!!!!
silber13
Persze,hogy nem kicsi lázár! Te leszel az ablaktörlő: ide-oda, ide-oda...Amíg valamelyik pofán nem durrant!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.