A vártnál nagyobb mértékben csökkent a svéd Electrolux profitja a második negyedévben, mert gyengült a kereslet a fontosabb piacokon, nagy volt az árverseny, drágultak az alapanyagok és emelkedett az energia ára.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
De nem veszünk ám, majd lejárunk a folyóra mosni!
Kutyafüle
@palika: Ilyen vízminőségben mosni?
Tele vannak szeméttel, háztartási hulladékkal, a Dunát alaposan megpakolják Ukrajnában, ha látnád milyen hordalékot hoz be!!!!!!!
csutak
A Tisza sem dicsekedhet mert abban az ukrán palacktól (Műanyag) a román Cujkás üvegig minden előferdül:(
palika
Holnap lenézek a Zalára és ha tiszta, ajánlani fogom!
Kutyafüle
@Kutyafüle: kijavítom önmagam, Ukrajnából a Tisza folyik, bocs. tévedtem
@palika: gyerekkoromban, ha a Balatonon nyaraltunk, még annak a vizében mostuk ki a kis ruháinkat. Te ilyen szép helyen laksz?
palika
@Kutyafüle: Igen, gyermekkoromban fekete glottgatyában a Zala folyó vízében nyáron ha tehettük minden nap megfürödtünk! Gébárti lévén, a parttól 200 méterre laktunk, de a Balatonra kevésszer jutottam el, úgy kétévente! A környék tényleg csodálatos! Hódmezővásárhelyről most költöztek be az albérlőim a szülői házba, de már a letelepedésen gondolkodnak! Valami megfogta Őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.