17 új autót vásárol a Legfőbb Ügyészség a Porsche Hungariától. A 88 millió forint összértékű csomagban 15 személyautó, egy terepjáró és egy kisáruszállító szerepel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@csutak: Józan paraszti ésszel úgy mondták : Egy a kuckó a kemencével.
Yeromos
A kisáruszállító autók fekete színűek lesznek és azokra a kicsi hátsó és oldalsó ablakokra rendeltek sötét függönyöket is. (hogy a nap ne süssön be)
Feraj49
Indoklás szerint a kisáruszállítóra az ügyészség által lefoglalt bizonyítékok helyszínről történő elvitele,íratok, bíróságra történő szállításához stb.kell /Így nem bérelnek kisteherautót. Az más dolog mihez használják még/ A terepjárót a személygépkocsival megközelíthetetlen helyekre történő utazáshoz használják./Pl.tanyai gyilkosságok,erdei esetek stb./Nem védem Őket,de érhető!
Sííva
Spórolunk! A kisember örül ha naponta kenyeret, tejet vehet, beteg nem lehet, fűtenie nem kell, ruha minek, vállaljon legalább három gyereket és napi kb. 1000 forintból tartsa el! Legalább is a kormányok szerint!
orogordog
@Feraj49: De 15 személy autót mire használják?
Tudom a családot fuvarozni. Terepre ott van a rendőrség autója.
Csizmás Kond
Égető probléma....mindenkit éget...persze mostanig sose történt hasonló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.