A Pannon Filharmonikusok vezetője Páva Zsolt pécsi polgármester kigúnyolásának tartotta Kodály Zoltán Páva-variációit a programban, ezért nem engedte lejátszani azokat a Kodály Központ megnyitóján még 2010 decemberében.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@nyanya001 : Horváth Zs. profi módon mutatta be a seggnyalás magasiskoláját néhány jópont reményében, de lehet, hogy így akarta Peskót elmarni! Sikerült. És a marhája azt sem vette észre, hogy a szövegben a " páva " szó kisbetűvel szerepel! Következő dobása a Háry János letiltása lehet, mert a közönség képes lesz Háry hazudozásait Lázár János cselekedeteivel párhuzamosítani. Kikezdheti továbbá Offenbach : " Hofmann meséi" c. művét Ugye nem kell magyarázni, hogy kit vesz védő szárnyai alá!!! Olyan"zeneértővel" meg ne is törődj aki a triangulumot a preambulummal keveri!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.