A találkozót a Magyar Nemzeti Bank elnöke kezdeményezte a miniszterelnökkel, de Orbán Viktor inkább "jobb kezére" bízta az egyeztetést. A találkozóról a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Nemzeti Bank külön-külön közleményben számolt be. A jegybank kiemelte, hogy Simor nem üres kézzel ment, hanem egy 10 pontból álló jegybanki javaslatcsomaggal.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Lehet röhögni a nép nyomorán!!! A cikk már nem is érdekel...
palika
Ez tudjátok mi, beszarás! Félnek a bankosok és Simort kérték fel, hogy még időben szóljon, nehogy eluralkodjon az országban a bankok elleni gyűlölet! Mert úgy áll a helyzet, hogy ha a bankokra kimondják, hogy visszamenőlegesen helyre kell állítani az eredeti állapotot, nagyon nagy veszteség éri a bank szektort! És most nekiállnak megfenyegetni az államot, hogy hosszútávon milyen rossz lesz a gazdaságnak és a pénzügyi stabilitásnak! Mert mindegy mit mondanak a banki szakemberek, meg lehet és meg kell támadni a szerződéseket és meg lehet nyerni! Alapos tényekre és bizonyitékok vannak ellenük! Sőt nekik kellene bízonyitani, na ebbe belebuknak! Már elindult a folyamat, most megpróbálják az államot rávenni, állítsa le! Várom a folytatást!
marlin
A nagyobb baj az, hogy megint kiderül, hogy a zOr bán jobbkeze is egy balf--z!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.