Az őszi parlamenti ülésszak során a Jobbik és frakciója is kiemelten akar foglalkoznia a cigány-magyar együttélés kérdésével, valamint a devizahitelek problémájával - jelentette ki a Jobbik elnöke szombaton Kehidakustányban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@benhur: Én csak oda költöztetném pár évre közéjük,némi ki vagy inkább átképzésre.!!!!!!!!
mélymagyar
@luigilongo60: Csak nehogy a nyakadra lépjen!
mélymagyar
@Moderátor: A "kurvanagymagyar" nem sértegetés?Vagy azt lehet?
moiszikf
@KöBüKi: @mélymagyar: @luigilongo60: Tisztelt Hazafiak,Elvtársak és Vonakondások! (Ti mondtátok egymásra!)

A fene nagy vitában egyet azért ne felejtsetek el! Amikor cigányokról beszélünk,akkor közel egymillió emberről van szó,hála a demokráciának,velünk teljesen egyenjogú állampolgárokról. Ez azt jelenti,hogy Mo.-nak, minden létező jövőképébe,így,vagy úgy,de bele kell kalkulálni őket. Hogy hogyan,az a többség felelőssége,az irányvonalat nekik kell megszabni. (Nem pedig egy másik kisebbségnek!) Ez az,amire a Jobbikon kívül,senki sem mer vállalkozni,mert óriási feladat,még véletlenül gondolkodni,meg dolgozni kellene. Ráadásul,ha a probléma megoldódik,többet nem lehet vele kampányolni.
kontrapeller
@moiszikf: A parlagfüvet se szedik, csak a pofájuk jár.
orogordog
Lenne mindenkinek munkahely, rendes bérel nem kellene segély és cs.pótlék senkinek sem, és meg oldódna a kérdés aki nem dolgozik ne is egyék.
Tolvajok meg mennének kényszer munkára, azt egyből meg oldódna a felzakóztatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.