A Fidesz úgy döntött a végtörlesztésről, hogy saját szakértői véleménye szerint sem lehet ezt jogszerűen megvalósítani, és így az államnak kell majd fizetnie: mi ez, ha nem az állam felelőtlen eladósítása? - írja a Véleményvezér blog.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Szeptember 29. én a DAY napon egyszerűen be kell hatolni a parlamentbe és elkergetni ezt a rohadt csürhét, oszt jónapot.
verőce21
@luigilongo60: A roncsautós példád nem sért államérdekeket nem idevaló.

Ettől még az Állam beleszólhat meglévő szerződésekbe, mert ez a vita tárgya. Elsősorban állami érdekeket sértő esetekben, ami elég ritkán szokott lenni. Sajnos a zemberek teljes félrevezetése a hitelfelvételkor történt, ami miatt be kell avatkozzon a kormány, nincs ebben semmiféle paternalista szemlélet. Ezt már a hitelszerződésben le kellett volna szabályozni, mint tőzsdei kereskedésekben a stop-loss alkalmazását. Ha a CHF elér egy bizonyos árfolyamgátat, akkor automatikusan átvált forinthitelre.

Én inkább az árfolyamokkal és a felvett hitelek korlátlan szintjének megsegítésével nem értettem soha egyet. Például CHF-nél 190 Ft körül állapítottam volna meg a végtörlesztés összegét (mert maguk a hitelt felvevők is bekalkuláltak 30%-os árfolyammozgást), és így utólag csak max. 10 milliós hitelösszegig támogatnám a végtörlesztést. Mert nem lehet túlfeszíteni a húrt a bankokkal szemben sem …!

Abban egyetértek én veled, hogy akik itt nagyon sokáig nyertek, azok a CHF hitelesek. Leginkább azok visítanak most, akik a felvételkor (nem) kicsit túlvállalták magukat.
Ha a kereseti lehetőségei panelt engedtek volna meg, akkor lakóparki kéglit vettek nagyobb hitelből, ha egy lakást, akkor meg családi házat, stb.

Egyébként nekem egy fillér kölcsönöm sincs, sem forintban, sem devizában éppenezért én sem szeretném, hogy köcsög celebek és felelőtlenek végtörlesztéséhez járuljak hozzá.
Dr.luigilongo60
@verőce21: Pedig hozzá fogsz járulni bizonyos szinten,az zicher, hiszen a nagykalapból fogják elvenni azt a zsetont.
verőce21
@luigilongo60: Nincs kétségem felőle egy percig sem.(Ezt válaszoltam részedre korábban más helyen is)
Bugajakab
@benhur: Te mit szarházizol?
Ennyire telik a tudásodból?

A fórumozók többsége úri asszony és úri ember.
Nem beszél csúnyán.

Te se tedd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.