Rogán Antal (Fidesz) pénteken délután egyéni képviselői indítvány formájában benyújtotta a parlamentnek a devizahitelek rögzített árfolyamon való végtörlesztését lehetővé tevő törvényjavaslatot.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@palika: Csendben megsúgom Neked, az összes bank ugyanazért a célért jött létre, még a magyarok is.
Disznópofa
@palika: ...ha mi termelnénk meg magunknak, akkor éhen döglene a nép, mert olyan drága lenne, hogy ebből a fizetésből nem tudnák megvenni a keveset keresők. Azért voltunk anno mezőgazdaságban előkelő helyen, mert az állam tulajdonában volt a föld nagy része. Vagy termelőszövetkezetekben. Az államnak nagyon sokat kellet támogatni az Állami gazdaságokat, nem azért volt jelentős, mert olyan gazdaságos volt a termelés. Viszont a megtermelt árunak volt piaca, tehát amit veszített a vámon, visszajött a réven. Azaz egálban volt. Egyébként egy ilyen gazdaságban nőttem fel. Tisztában vagyok vele, akkora lenyúlások voltak, hiába, a világ semmit sem változik.
Nincs annyi pénz az államkasszában, amennyi elég volna arra, hogy finanszírozza a mg-t. Na meg a felvevő piac, tőlünk keletebbre.....ruszki takarodjatok haza!!!! Meg is van a hozama ennek a nagy garral hangoztatott mondatnak . Ugye? Elmúlt a szocializmus, piacgazdaság van, annyit és úgy kell termelni, hogy az gazdaságos legyen mindenki számára.
Persze hogy a múlti olcsóbban tudja kihozni, gondolj bele, a prototípus milyen drága, amikor meg beindul a sorozatgyártás, sokkal olcsóbb lesz. Az egyedi kis gazdaságok drágán termelnek, ilyen fizetések mellett halálra vannak ítélve csak az uram-bátyám gazdaságok maradnak életbe, mert kap dotációt.
Disznópofa
@palika: Amíg a pénz fizetőeszköz lesz, addig bankok is lesznek. Az állam feladata, hogy felügyelje a bankokat és pofán vágja ha tisztességtelen dogokat akar véghez vinni. Nem lehet mindenki szakember, hogy tisztába legyen minden kis jogi nüansszal. Azért vannak az adófizetők által fizetett szakemberek, hogy megoldják a bank és a hiteles közötti melanomákat. Na, ebben az országban ez nem müxik.
nyanya001
@Disznópofa: melanomákat = anomáliákat akartál írni ? ))))
Disznópofa
@nyanya001: nem, jól írtam, én abban az értelemben használtam:rosszindulatú dolgok a bank részéről :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.