Lezárult a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyári ellenőrzés sorozata az üdülőterületeken, vásárokon. A hatóság országosan összesen több mint 5600 vizsgálatot végzett, és az esetek 27 százalékában tapasztalt jogsértést.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Kevés! Azt kérjük nyilvánosságra hozni, hogyan lehetséges csak bírságként 188 milliónyit csak bírságként kiszabni, valakik nagyon, de nagyon nem látják el feladatukat, vagy nem tudják, nem ismerik feladatukat, avagy lefizetések- re kerültek. Magánzseb növelő tevékenység. Tevékenykedhetnek úgy mint a bankok, miért is nem?
gabrella
@keresztapa: Nem ott keresték a pénzt ahol van, azért kevés! Azok a szerencsétlen vásári árusok szerinted mennyit bírnak elcsalni?
A külföldi árusok meg nem számítanak ellenőrizhető egyéneknek.
Jártál már vásárban? Hol van a legtöbb vevő? Aki alig beszél még magyarul is és olcsón árul mert vagy lopta vagy nem fizet semmiféle járulékot.
Dr.luigilongo60
@gabrella: Ma délelőtt jártam a vásárban, egyetlen külföldit sem láttam, csak magyar árusokat.
Nem kéne már megint másokra mutogatni.
tarhonya
kell a pénz a viktornak
ezt a célt tűzték kki
tönkre tenni mindenkit
sikeresen haladnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.