Pár hete még politológus kerekasztal-beszélgetésünk egyik vendége volt, most meg, tessék, egyszeriben kormányszóvivő lett belőle. A mostani találkozás előtt nem tudtuk eldönteni: gratuláljunk neki, vagy inkább részvétünket fejezzük ki amiatt, hogy a nagypolitikára cserélte az elemzői munkát. E kérdésben az interjút követően is tamáskodunk.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
Az sem használ a megítélésének, hogy a felesége az M1-nél kapott műsort.
Dr.luigilongo60
@mindenlében: Biztos ősi tévés dinasztiából származik Ő is, mint anno Torgyi bácsi rokona a Malévnél aki természetesen repülős családból származott.
Toporgyán bácsi persze repült is, mert Viktor egy kicsit segített neki, meg gondolom a rokony is.
Dr. Felipe
Különösebb elemzés nem szükséges hozzá hogy megállapítsuk egy vérbeli fidesz talpnyalóról van szó aki elnyerte jutalmát, az asszony meg egy műsort a futrinka utcában.
Rézangyal
@Felipe: Mi a műsora? Hogy híjják az asszonypajtást? Már csak azért, hogy tudjam, mit ne nézzek, de tutira .:)))
Dr. Felipe
@Böjti Banyus: Bocsi, én is itt olvastam hogy kapott műsort az asszonya az M1 en. Szerintem a mazsola és tádé lehet.
mindenlében
@Felipe: több éve TV-s, úgy tudom volt Hír-TV-s, a Dunánál a Lélek Bouldevart vezette, egyébként gazdasági és művészeti témával foglakkozik.
Ebben nincs is semmi, csak mielőtt elkezdünk találgatni és mindenfélét beszélni, valahogy tisztázni kellene a nyilvánosság számára is a rokoni viszonyokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.