Terrorcselekmények történtek 2006. október 23-án Budapest belvárosában - Balsai István korábbi miniszterelnöki megbízott hétfőn nyilvánosságra hozott jelentése szerint ez is felmerül a 2006 őszi utcai zavargássorozat körülményeit vizsgálva. Balsai szerint "megalapozottan feltehető", hogy a rendőrség nem gondatlanságból, hanem tudatosan tűrte el a túlkapásokat. Balsai szerint a rendőrök "legfelsőbb politikai utasításra", vagyis Gyurcsány Ferenc parancsára cselekedtek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
apacuka
@nyanya001:Nem pártolom orbánc-t de egy időben a maszop(pl. amikor legutobb qrcsány volt a vicco helyén)is állandóan ezt szajkózta amit te írtál.Szóval nyanyus kilóg az a bizonyos testrész,na meg a kettős mérce...
apacuka
@luigilongo60: a maszop mit tett 8 évig?Nem ugyanezt?Dehogynem.Az egyik 19,a másik... nemde?
Dr.luigilongo60
@apacuka: Ebben is pont annyi az igazság ,mint amit az Erste-ről írtál.
marlin2
@apacuka: Nem a Gyurcsány mondja!!
"...,s az országnak harmada éhen gebed,..."
coyote3
Olvasom itt a hozzászólásokat és a nagy részük Gyurcsány miniszterelnök úrról szól. Nos ez is vekker célja. elterelni a figyelmet arról a nyakig érő fekáliáról, amibe vekker és csapata áldásos tevékenysége sodorta az országot. Tökéletesen működik a göbbelsi propaganda minisztérium. Vajon mikor alakul egy olyan bizottság, amelyiknek az lesz a feladata, hogy kiderítse, kik szervezték, irányították a megvadult csőcseléket, amelyik gyújtogatott és több, mint 400 rendőrnek okozott súlyos sérülést.
apacuka
@coyote3: Gratula!Neked is elgurult a gyógyszered...Qrcsány miniszterelnök úr?Jesszusom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.