Szombaton délután két órától a Kossuth téren folytatódik a szakszervezetek sztrájkja, a szervezők a tervek szerint narancslés dobozokból építenek piramist. A csütörtökön kezdődött D-Day résztvevői elsősorban az új adórendszer és a készülő új Munka törvénykönyve ellen tiltakoznak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
hitelesebben: kettő óra előtt két perccel a műsorközlő bejelentette, hogy nagyon sok busz és utasa várakozik arra, hogy megközelítsék a Kossuth teret, negyed óra eltolódást jelentett be. Ezt be is tartották, Dopemennel kezdődött az egész, amin meglepődtem egy kicsit. Igaz, nem politikai jellegű tüntetés volt, minden politikától független rendezvényen azt kérték a résztvevőktől, ha valamilyen politikai párt szórólapot osztogat, azonnal kérjenek rendőri intézkedést . Ameddig ott voltam, nagyon jó hangulat volt. Jó pofa volt a ko-ki király fénykép, azon mindenki nagyon jót derült.
ila51
@vukkocska: Ja , szép narancssárga ragtapasszal körbe kerítve - jó sérója volt ?
vukkocska
@ila51: kopasz volt, Rákosinak imitálták.
ila51
@vukkocska: Én is ott voltam , azért tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.