Egyfordulós, kétszavazatos választási rendszerre tesz javaslatot a Fidesz frakciója és a határon túli magyarok is kapnak szavazati jogot - derül ki az MTI birtokába jutott koncepcióból.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
Meg a kurva anyátokat szavaztassátok , aki itt adózik az szavazzon köcsögök.....
dr. prédikátor
Meg az anyátok népicsáját.!!Még mi a ló.f...szt nem nekik !Jöjjenek ide ,adózzanak itt fizessenek járulékot itt ,gyarapítsák a munkájukkal az országot itt.!!!Majd akkor belepofázhatnak a dolgainkba de addig.... K U S S !!!!!
marlin2
Valóban nehéz (lenne) megérteni, hogy miért kell ismét(!) a magyarokat és a magyarokat egymásnak uszítani, ha nem lennének mindenki számára ismertek a törpetürannosz sötét szándékai!!

"a határon túli magyarok is kapnak szavazati jogot"!! - és kötelességet??
Én úgy gondolom, hogy nem preudikálom a várható akciókat, vagy reakciókat!!
Úgy gondolom, hogy bízzunk a "góbék tisztánlátásában"!!
Nyáron pl. a Peceknének határozottan megmondták a véleményüket a "mások dolgába való beleszólásról" - remélem a Magyarországi választásokon is megtartják ezt a "távolságot"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.