Az feldobott kő a saját fejére eshet a Fidesznek. A határon túliak sem hülyék!

Forrás: femina.hu
Feltöltő: batukán
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
"A határon túliak sem hülyék!"
...vagyis mostanig annak nézték őket....
Feraj49
Gondolom sokaknak van Romániába rokona,és szerintem beszélgetnek is egymással.Tájékoztatják is egymást!
Csizmás Kond
@batukán: "....csak annyit: magyar az, aki itt született, ebben az országban! Aki nem él itt életvitelszerűen, nincs joga döntést hozni mások kontójára!"
Annyit megjegyeznék, hogy látatlanban is jobban bízok egy erdélyi vagy felvidéki akár vajdasági józanságában mint az itt született pénzért szavazó cigányainkban....
marlin2
@Feraj49: Nekem székely felmenőim voltak, és vannak Erdélyi rokonaim!!
A "góbék" nem hülyék, és ezt kategórikusan közölték a "Tusványoló fideszesekkel"!! Ennek ellenére őket is sikerült némiképp megosztani!!
Feraj49
@marlin2: Bízzunk bennük,hogy azok a megosztottak a "másik" oldalon" állók is "megvilágosodnak" a választásokig!Bár az Erdélyi emberek jobban egységesek mint a Magyarországon élő honfitársaink.Láttam a Duna TV-ben egy vonat vitte körbe az "óhazából" Erdély magyar lakta területeire a magyarokat.Minden állomáson nagy örömmel,népviseletbe öltözött emberek várták őket,magyar népdalokat énekelve,magyar zászló és virágdíszbe öltöztetett állomásokon,kenyérrel és borral!Nem vagyok szentimentális,de majdnem megkönnyeztem ezt a hozzáállást a dolgokhoz.
marlin2
@Feraj49: Igen, szerintem is egyenesek, és őszinték!! Viszont preudikálhatom, hogy azok többsége akik élni fognak a Fidesz adta szavazati joggal(?), nem a Fideszre fognak szavazni!! Ők javarészt (indítékaik részben megérthetők) a jobboldali szélsőséget támogatják!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.