Az  élelmiszerárak változékonysága a legnagyobb probléma az éhezés megoldása ügyében az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Szervezetének (FAO) elnöke a brazil José Graziano Da Silva szerint. Ez a szegény fogyasztói csoportokon kívül a kistermelőket, és széles körben a mezőgazdaság egészét sújtja.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Tudjátok.nem szégyenlem. Szegeden volt egy csirkés bolt mellette egy kutyás bolt mid kettőbe jártam mert kutyám is volt 300 ért vitte a kocsi a csirke combot a csirke boltba Ugyan az a kocsi a csirke combot a kutyás boltba 70 ért. mert hogy súly hiányos volt ami nem mehetett emberi fogyasztásra.Röhej.Bizony ott vettem a konyhára farhátat szárnyat meg. Ma is látom miket dobnak ki a " szegény " emberek otthon. Én a szalonna bőrt is ha már van egy adag a hűtőbe mert gyűjtöm, Jó az egy paprikás krumpliba ízt ad neki.Otthon lapockát vesznek bele.Meg lehet ám körömből is pörköltet csinálni nem csak lábszárból.A konténerek meg ? Mennyi kenyér van benne? Én soha nem dobtam ki még ételt.Pedig tehetném.Pármai sonka 4 szelet a szemétbe! Kérdeztem Hát ez? -nem eszik meg a gyerekek.Nálam laktak,két hónapig mert náluk lezárták a gázt meg a fűtést nem volt pénz! Drága az étel? Kinek?? ? ? és hány ilyen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.