A forint közel 2 százalékos sávban mozgott napközben az euróval szemben, jóval nagyobb volatilitást mutatva, mint a régiós devizák. A kiugró árfolyammozgást a Magyarországgal kapcsolatos események mellett az is okozhatta, hogy a forint továbbra is jóval sérülékenyebb a régiós devizáknál.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kecske Béla
Rángathatja, ebből már nem jön ki semmi jó.
kiscserkész
Ha az Orbán és bandája állna fel, akkor még jobban felállna....a forint! A kétszázalékos sávot 310-312 között kel értelmezni? Mert nekem meg ettől szorul ökölbe a pöcsöm!
lópicigáspár
Ha az enyém így állna, kapnék az asszonytól. Szóljon már nekik valaki, hogy a forintunk döglött, így maximum a hullamerevségtől áll stabilan!!
verőce21
"néhány órával később Orbán Viktor már úgy nyilatkozott, hogy nem elzárkózik, csupán időt, pontosabban parlamenti felhatalmazást kér az aláíráshoz" - így szól a hír.

Azért nekem is szólhatott volna, hogy lapátoljak be minden mozgatható pénzemet EUR/HUF longba, mert néhány óra alatt gennyesre kereshettem volna magam.(Aláírás után meg lefelé)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.