Korábban sem tűnt a gazdasági folyamatok nagy értőjének, de a mostani rácsodálkozással leginkább egy beosztottai által megvezetett és erre most ráeszmélő kormányfő benyomását kelti. (Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI) [...] Bővebben!

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Viktor király magyar király leszállván hófehér lováról a felcsúti lankákon csak néz néz mereven előre a semmibe. Kardját a szent magyar földbe szúrja és sisakját eldobva arcára kiülvén a magyar szabadságharc minden kínja, gyötrelme. Hát mégis mégis elbuktuk ezt a szent háborút? Most sem sikerült kivívnunk a rég óhajtott szuverenitásunkat? Nem az nem lehet hisz a mi vezírünk győzelemre született. Ő aki csak kokik, sallerok osztogatására volt hivatott. Kinek minden szavára a fél világ (mit a fél) az egész világ összerezzent és szűkölve menekült.

Most itt áll a mi vezírünk a felcsúti fennsíkon és nem érti a dolgot. Hű alattvalói hogy vezethették meg őt ennyire, őt a tévedhetetlent. A gaz bolsevik IMF is nemet mondott , neki a rettegett vezírnek. Hát ez meg hogy lehet? Csak áll áll a mi vezírünk mint egy magányos cédrus és nem nem nem érti a dolgot.

A szabadságharc végleg elbukott és jön a számüzetés. Gyuri már csomagol.
ila51
@nyanya001: Elsuttogok én is egyet hálából
A paraszt bácsi megrendel egy napilapot. Mindennap a tanyabejáróban várja is a kézbesítőt. Ránéz az újságra , összegyűri , eldobja. Már egy hete így megy, mikor megkérdi tőle a postás : De hát minek rendelte meg akkor ?
-Tudja egy gyászhír miatt.
-Jó de az hátul szokott lenni.
-Akit én várok az elöl.
Fater59
@silber13: Kérlek , ne bántsd ,azokat ,az aranyos állatokat !:))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.