Két fokozattal rontani készül a magyar adósbesoroláson a Fitch hitelminősítő, a cég már értesítette a kormányt a küszöbön álló bejelentésről - értesült az [origo] két, egymástól független piaci forrásból. A magyar osztályzat így - a Moody's november 24-ei döntése után - már két hitelminősítőnél van a befektetésre nem ajánlott, úgynevezett bóvli kategóriában.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@gabrella: Még annyit hogy a hitelminősítők mindíg a befektetők oldalán állnak és nem a kormányok oldalán. Az lenne csak az igazi katasztrófa ha fordítva lenne. Bizony a kormányoknak úgy kellene dolgozni hogy ne minősítsék le őket és akkor nem kellene siránkozniuk, akkor jönne a tőke és lenne új munkahely és akkor valóban dübörögne a gazdaság. Akárhogy is fáj ez az orbánc féléknek a befektetők bizony a hitelminősítők ajánlásai alapján dolgoznak és ahova nem ajánlják oda bizony nem is megy a tőke. Pont.
Disznópofa
@gabrella: Ne haragudj, de te sokszor elképesztesz engem! ......ha nem lennénk uniós tagállam, még mindig a szocialista állam színvonalán állna az ország, mert nem lett volna semmilyen fejlesztés az országban. Senki nem jönne ide befektetni a fejletlen struktúra miatt. Mit nem lehet ezen érteni. Nem az a baj, hogy tagok vagyunk, meg hogy hitelt vettünk fel, a baj, hogy olyan emberekre szavaztunk, akik rosszul éltek a lehetőséggel. Ez nem jutott még az eszedbe?
marlin2
Kedves sötét oldal!!
Tényleg ennyire egyszerűeknek tetszenek lenni?? Vagy ezeket a valóságot semmibe vevő metodikákat az ökörkörökben külön tanítják??
Csak egy példa:
@gabrella:(tegnap 19:19)
Ha nem lennénk EU tagok akkor te a mezőn legelnéd a füvet!!
Tessék utána nézni, hány milliárd eurót ad évente az EU a Magyarország gazdaságának működéséhez, és megmondani, hogy nélkülük hol lenne a gazdaság??
És a többi "drábikos hülyeséget" is abba kellene hagyni!! Azok a "dolgozatok" a közgazdasági összefüggéseket nem ismerő emberek számára "olyan jókat" mondanak, egyébként meg minden valós alapot nélkülöznek!!
(És naponta kapom, kapod őket e-mail-ben "terjeszd" megjegyzéssel! Sajnos sokan bedőlnek a "látszat igazságoknak" , ami valójában egy nagy csacsiság!!)
gabrella
@marlin2: 1980-as években nem voltunk uniós tagok és én akkor sem legeltem füvet,viszont jól éltem és a környezetem is.
coyote3
A nagy veszély ebben a dominó-elv. Ha három lenyom minket a többi már csak a presztízs miatt is követi őket. Bár szerintem itt már olyan nagy veszély nincs......
moiszikf
@Dr. Akula: tegnap 20:33-ra

Jajjnemonnyálmárilyettevérivónáci! :-D Hogy jut eszedbe olyan "hülyeség",miszerint egyazon "csapat" áll az IMF és a hitelminősítők mögött?! Még hogy az egyik a "száj",a másik meg a "sújtó kéz"?! Rögtön lemegyek hídba! Írogatod itt azt a "baromságot,hogy lehetne ez másként is,csak akarnunk kéne,hogy finanszírozhatná a reálgazdaságra épülő fejlődést,a saját bankunk is (MNB),saját kibocsájtású pénzzel?! Azt állítod,hogy jórészt ki lehetne hagyni ebből az egészből a "befektetőket",az ingatag bizalmukkal együtt?! Te "nem vagy normális"!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.