A hétfőn az Operánál lezajlott demonstráció alatt szélsőjobboldali ellentüntetők durván bántalmazták az LMP két szimpatizánsát - közölte a párt. "Érthetetlen, hogy az Operaházat nagy erőkkel védő rendőrség miért nem volt képes a békés tüntetőket is megvédeni" - írták a közleményben, amely szerint az LMP a Belügyminisztériumtól kéri az ügy kivizsgálását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
pedig ideje lenne megbarátkozniuk egymással, mert lmp-jobbik összefogás nélkül itt nem lesz kormányváltás, pláne nem esetleg új kétharmad. külön-külön egyik sem vállalható párt, leginkább a jobbik nem, és nyilván most még ez erősen sci-fi, de ha ez a két párt összefogna egy normális közös célért, az azt mutatná, hogy akkor itt bármelyik két ember nyugodtan összefoghat. és ez lenne az igazi nemzeti összefogás, nem amikor az egyívású fidesznyikek összefognak önmagukkal.
Csizmás Kond
Szép és magasztos szó az összefogás, csak épp sokan nem értik, vagy ahogy nap mint nap meglátszik azt értik alatta, hogy valaki vagy valami ellen.
Az összefogás nem valaki vagy valami ellen van, hanem valamiért...de ezt így senki nem is próbálja értelmezni.
Összefogás ma is van sőt működik, igaz nem mindenkinél és ez sért sokakat.
Az összefogás értünk kell létrejöjjön a magyar nemzetért, és amíg ezt sokan nemzetközi értelemben próbálják tálalni addig soha nem lesz valódi összefogás.
moiszikf
"Érthetetlen, hogy az Operaházat nagy erőkkel védő rendőrség miért nem volt képes a békés tüntetőket is megvédeni"

Mert rendőr,a rendőrt nem veri.
Dr.luigilongo60
Csak így tovább a keresztényi konzervatív értékek mentén a Jobbikkal vállvetve!!
Így kell ez csinálni Kedves Jobboldal!
wadnarancs
@Csizmás Kond: Pedig igaza van a kollégának.. Össze kell fogni mert ellenségem ellensége a barátom alapon le lehetne váltani amit le kell...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.