Kemény szócsata alakult ki a két fél között.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amúgy szépen kikerekedett ő is. 1-2 kivételtől eltekintve kötelező a hízott pofa a NER-ben. "Bízzon, hízzon a fideszben!"
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Finfostart.hu%2Fimages%2Fsite%2Farticles%2Flead%2F2021%2F08%2F1630305095-hmWi1uqgl_md.jpg&key=4oogjP8TFgbgo7hhBDr3NA&w=800&h
Ez nem a Baginacsa? Nem, de ugyanolyan agyatlan szar. A főnök az etalon. Még a vezetékneve is Orbán. Meg amúgy is férfi az nincsen 100 kiló alatt. A jó gazda szeme hizlalja a jószágot, a folyamatos lelkiismeretfurdalást nassolással tudják csak tompítani. Biztos a sok a lopott lóvé a bőre alatt, attól kerekedett ki.
Az anyádat is megtagadnád, ha az érdeked úgy hozná. Ezeket tenyésztik, nincs anyjuk se, de azért eladnák még a petri-csészét is. Holnaptól minden másképp volt. Ez egy "szellemi" Berija ! Járjon úgy is. Élőben is láthatjuk hogyan válik el a szar a májtól. A tej?! Sose volt fehér! Magabiztosnak akarnak látszani, de biztos vagyok benne, hogy tele a gatya. Tudjátok mi a különbség a fidesz és egy szarkupac között? A szarkupac egy idő után már nem büdös...
Orbán Balázst, ezt az édeserdélyi kretén áruló parazitát nem kéne hazazavarni a kedves mamához Romániába? Azzal is dicsekedj, hogy a szőrös talpú nyustyuk, a kanyarban előztek, te hombárfejű Down-szindrómás kis gnóm. Orbán Balázson szerencsére könnyű eligazodni. Buta ember, primitív náci alapvetésein és demagóg csúsztatásain könnyű átlátni, nem tud hazudni sem szofisztikáltan. Szembeötlő, hogy csak egy orbáni pénteki hazudozások nyomában ólálkodó kis kretén. Nyilván közpénzért! Amikor a szuterén’ magyar kormány egy bohóc segítségére szorul.
Peller Anikó
@nyustyu: "'"az édeserdélyi kretén áruló parazitát nem kéne hazazavarni a kedves mamához Romániába? Azzal is dicsekedj, hogy a szőrös talpú nyustyuk, a kanyarban előztek, te hombárfejű Down-szindrómás kis gnóm. Orbán Balázson szerencsére könnyű eligazodni. Buta ember, primitív náci alapvetésein és demagóg csúsztatásain könnyű átlátni, nem tud hazudni sem szofisztikáltan. Szembeötlő, hogy csak egy orbáni pénteki hazudozások nyomában ólálkodó kis kretén. Nyilván közpénzért! Amikor a szuterén’ magyar kormány egy bohóc segítségére szorul."'"

A parazita nem nagy pé? Ja nem.
Eladott Ország
(K)alapjog, MCC, Megafon, Nézőpont, Századvég, 21. század, Magyarság Kutatás, Szuverenitás, Hivatal, Üldözött Keresztény, Integritási Hivatal, CÖF...olyan szervezetek, haver kifizetőhelyek: amik kizárólag Orbánka beteg elmélye miatt léteznek, soha semmit megoldani nem fognak,de az adófizetőknek hatalmas terhet jelentenek! Na ezek miatt lett fiztetős az M0-ás és tartunk 57 ezer milliárd államadósságnál.
twitter.com/IdiAminSmunyo/status/1746459403564232732/photo/1
Az MCC , orbánjugendi foxi-maxi egyetem közpénzből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.