Vannak még csodák, mondjuk gyakorta, a mindennapok során azonban kevés bizonyítékát kapjuk e megállapításnak. Az egészségügy világában hatványozottan kisebb az esélye a csodás gyógyulásnak. Az MNO ezúttal egy olyan esettel találkozott, mely ellentmond mindezeknek. Egy magyar tudós szinte hihetetlen felfedezésre jutott: megtalálta a koleszterinszint növekedését – ezzel párhuzamosan a magas vérnyomás kialakulását – meggátolni képes antitestet. Túlzás nélkül kijelenthető: a szer milliók életét mentheti meg világszerte, ugyanakkor komoly gyógyszergyártókat tehet tönkre. A vakcina dokumentációja immár a rendőrség kezén van, a történet viszont itt nem ér véget.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Na, ennyit a " NEMZETI FORRADALMÁROKRÓL"!!!
verőce21
Talán tovább akarják fejleszteni a rendőrök a vakcinát?
qxy
nem érdekük hogy kikerüljön. Ha meg egyénileg csinálnád, te lennél az ország legnagyobb sarlatánja.Volt már ilyen nem egy. Egyszer egy Prof lánya már az intenzíven volt nem tudtak segíteni Oda ment a roma takarítónő és mondta. Két oldal szalonna kell ami még meleg.! egyiken fekszik a másikkal takarózik holnapra kutya baja.Így is volt de a két oldal szalonna tele volt kukaccal olyannal amit még nem is láttak a dokik.A takarítónő még azon a héten Pártunk és kormányunk kirúgta . ilyennek nincs helye az orvostudományban.
a Pepita
@luigilongo60: Ja, hogy mi ebben a csoda? Hát az, hogy 1 év alatt 60 évet mentünk vissza az időben. Ezt nem mindenki tudja utánunk csinálni! A Magyar Televízió ( az a bizonyos köz-szolgálati ) élen jár a küzdelemben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.