Napok óta nem tud magához térni a forint, szerdán pedig új történelmi mélypontjára zuhant az euróval szemben és nem járunk messze ettõl a helyzettõl a dollár és a svájci frankkal...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@senkifia68: Gratulálok az alpári hangnemedhez. Látom nem változtál tavaly óta, így a jövőben is tenni fogok a firkálmányaidra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@szaboria1: Ezt a hírlevelet kb. 5 perce kaptam...
Angol nyelvű, de a lényege, hogy egyre súlyosabb az eurozóna válsága! Szinte napok, hetek kérdése a bedőlés!!! Nem tűnt fel, hogy a Merkel-Sarkozy duo feltűnően hallgat???

www.ft.com/intl/cms/s/0/257f47a6-356e-11e1-a4ab-00144feabdc0.html#axzz1iZqMV9Ii
Csizmás Kond
Mivel amerika és a zsidó állam megszállott hívei a háborúnak, és mivel Európát nem tudják másképp befolyásolni, hogy melléjük álljon ezért pénzügyileg próbálják tönkretenni, hogy akaratukat ráerőltessék.
verőce21
@senkifia68: Ez nem valami jó hír.
@Csizmás Kond: A háború nagy üzlet (másnak a területén). De én inkább arra gondolok, ez a sok mesterséges leminősítés az Eu-s országoknak inkább arra való, hogy az amerikai (befektetésekbe) tőzsdékre áramoljon a pénz. Így tudnának hamarabb kilábalni a válságból. A dollár nyomtatása már nem járható út.

A háborúhoz pedig pénz kell(ene).
senkifia68
@szaboria1: Mivel van interneted, ugyanúgy rendelkezésedre áll minden információ a tények megismeréséhez. Néha elképesztő tájékozatlanságról, helyenként falusi pletyis nénikre valló rossz szándékról teszel tanúbizonyságot. A Postabankos történet korrekt, mindenre kiterjedő vizsgálatainak és bírósági eljárásainak összefoglalóját az alábbi linken elolvashatod!!!
Ez sem FIDESZ-es!
zalaihirlap.hu/fokusz/20060717_felmento_itelet/print
Csizmás Kond
@KöBüKi: Na és mond ha már a hitel körül is ekkora nagy a herce-hurca akkor miként képzelted ez az adósság újratárgyalását...szerintem nem gondolkodol...
verőce21
@senkifia68: Ez a Postabankos történet összefüggésben van a "privatizációkkal". A Horn-kormány alatt állítólag onnan származtak az elvtársi (soha vissza nem fizetendő) kölcsönök.
Kereng egy anekdota arról, valaki bement egyszer, hogy megkezdi a "kölcsön" törlesztését. Úgy néztek rá, mintha a Holdról jött volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.