Decemberben szűk körben már beszélt arról a kormányfő, hogy a január nagyon nehéz lesz, és fel kell készülni a negatív hírekre – mondta a hvg.hu-nak egy kormányzati forrásunk, aki szerint ugyanakkor a magyar diplomácia előzetesen többet tehetett volna a magyar szándékok és stratégia megismeréséért, akkor talán nem övezné ekkora értetlenség a miniszterelnök lépéseit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glycerin
Tudom, mit jelent a legteljesebb nyomorban élni, mit jelent éhezni, fázni és így tovább. Nem jelent semmit vagy csak igen keveset. Az ember hozzászokik, és ha némi önuralommal rendelkezik, végül már nevet rajta.Miért csak azoknak van joguk a jóléthez, akik a jólétből jöttek?Volt egy álmom, ahol minden, még az emberek szíve is olyan száraz volt. Ahogy figyeltem őket messziről, arra gondoltam, miért élnek? Mi ösztönzi őket, hogy reggelenként felkeljenek? Próbáltam rájönni, hogy mi az, amiért egyáltalán lélegzenek...
kkalman
@Kecske Béla: Ők voltak Pinokkió reinkarnációi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.