Baltával fenyegetőzve kényszerítette a bevétel átadására egy vegyesbolt eladóját egy férfi pénteken a kora esti órákban Kecskeméten - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Egész nap egy "Kertészeti boltot" keresett,estére talált egyet de nem az volt. Pedig csak a balta árát akarta visszakérni,mert nem volt megelégedve vele. / rájött, azzal is dolgozni kell/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@ibi56: Igazad van, ha az embert magát, vagy közvetlen hozzátartozóját éri ez a támadás bizony nem lehet vicces. Másik szempont, ha a társadalom mindennapi életét, a rablások, bankok, pénzszállítók, boltok, személyzetének testi épségét veszélyeztetve történik, és ez ellen a rendért, az igazságszolgáltatás felelősei csak jegyzőkönyveléssel intézkednek, akkor válik viccesnek, az elkövető, és a társadalomnak egyaránt. A bűnelkövetők szabad mozgástere biztosított, az állampolgár védelmét viszont az állam, a rendőrség nem teljesíti. De állandó félelembe tudják tartani azok akik a jogkövető magatartást, a felső szintű vezetőkkel egyetértve magukra nézve, nem tartják kötelezőnek, a bűnelkövetők gondolkozás menete az, hogy amit fent megtehetsz, büntetés nélkül azt, lent kötelező megtenni durvább eszközökkel, ugyancsak büntetés nélkül. Ez a tapasztalat teszi viccesé az esetet, a tehetetlen düh az emberek részéről.
ibi56
@qxy: lehet, hogy fizikai erőd alkalmas rá, hogy megteheted amit leírtál, de képzelj el egy eladó hölgyet a pult mögött, aki , pld. 50-60 kg!
Orsós
"Börtönéből szabadult sas lelkem..."
qxy
@ibi56: Igazad van. de a húgom is ezt tette . 45 kiló Ami a kezébe került mind hozzá vágta. Még az utcán is kergette pedig három nagy cigó volt Mindenki csak nézte hogy Mit csinál ez a " törpe tyúk! )"
ibi56
@qxy: 56 évesen másképp látom a helyzetet! :(
Kutyafüle
@ibi56: Sajnos, mint Te is olvasod, egyre több a bűnelkövetés, és egyre brutálisabb a módja. Ami egyre gyakoribb: családtagok egymás között.
Inzultálnak pedagógust, rendőrt, orvost. Meglehet ezt törvénnyel akadályozni, vagy egyeltalán valamilyen eszközzel megelőzni?
Elszabadultak az indulatok, hamár egy nő is darabolós lesz áldott állapotban? Hol a határ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.