A közvélemény-kutatások is igazolják: hatalmas mélyponton van a Fidesz és Orbán Viktor. Hasonló mértékű népszerűségvesztést csak a Gyurcsány-kormány szenvedett el a választást követő bő másfél évben - derül ki a Republikon Intézet legújabb elemzéséből.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@soljanka: Választások utána mikor kiderült, hogy ez a kormány egy kalap sz@rt nem ér, akkor a következő dolgok álltak be a fideszeseknél (legalábbis a saját ismerőseim között):
- Amikor rájött hogy a viktor is egy köcsög és inkább nem hápog sehol politikáról ne kelljen elárulnia, hogy ő is rá szavazott.-
- Van aki beismeri így vagy úgy, pl: "Törjön el a kezem ha még egyszer a fideszre szavazok."
- Meg ugye akik még mindig megeszik azt a töménytelen sok baromságok amit a viktorék eléjük raknak. Na az a legalja.
Dr.luigilongo60
@Hellcat: Engedelmeddel még azt is hozzátenném, hogy a "legalja csoport" is akkor kezdett el igazán mutogatni az EU-ra, a pénzvilágra, a külföldi befektetőkre mikor rádöbbentek hogy Orbánék egy nagy szarkupacot csináltak az országból.
A szembenézés az nemigen megy nekik.
senkifia68
@luigilongo60: @Hellcat: Republikon Intézet saját magát pártpolitikailag független, de vállaltan a liberális értékeknek elkötelezett, piaci alapon működő politikai-kommunikációs intézetként aposztrofálja...

Aha, jut eszembe...esik szét az ellenzék zászlós hajója az LMP...

Ti meg hülyítsétek itt egymást, elvtárs bróker urak!
Hellcat
@luigilongo60: Nem hát. Sokan biztos csak azért mentek el erre az idiótára szavazni mert tudták hogy biztos nyerni fog a fidesz és akkor együtt örülhet a család. Most meg már mindenki hibás csak ők nem.
Hellcat
@senkifia68: Ellenzék zászlós hajója? Az a párt aki épphogy csak bekerült mert biztos volt sok olyan ember aki valaki ellen ment el szavazni és akkor már inkább a LMP re rakta az x-et. De most hogy hullik szét hirtelen zászlós hajó lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.