A Semmelweis Egyetem rektora tényfeltáró bizottság létrehozását kezdeményezte a sporttudományi kar dékánjánál, kérve, hogy a testület tanulmányozza Schmitt Pál kisdoktori disszertációja létrejöttének körülményeit - közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a Semmelweis Egyetem a Testnevelési Egyetemen 1992-ben történtekkel kapcsolatban, mint jogutód folyamatosan tájékozódik.

Tulassay Tivadar, az egyetem rektora ennek kapcsán "hétfőn felkérte a Testnevelési és Sporttudományi Kar dékánját, hogy hozzon létre tényfeltáró vizsgáló bizottságot, mely tanulmányozza Schmitt Pál kisdoktori disszertációja létrejöttének körülményeit" - olvasható a közleményben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Csak nehogy azt mondják hogy ha tényleg úgy szerezte akkor meg lesz fingatva? ? ? ?A több mint fele akkor mehet a kormánynak. mert mindnek van valami stiklije hogy meg szerezte az állást.Mert hogy nem az eszüké vannak ott az biztos .
zsolti
nagy összegben fogadnék rá, hogy nem fognak semmiféle tényt feltárni, legalábbis olyat nem, amit a HVG.
wadnarancs
@Horizont: Szerintem nyíltan nem fogják még megfingatni.

Amikor majd lecseng az ügy akkor egy vagyonosodási vizsgálat "véletlen" befigyel. Az adóhatóság is megnézi mit aprít a tejbe a rektor úr...

Persze egy rendes országban mint a miénkben ilyesmi nem fordulhat elő!
petmail13
Félek hogy ez csak a tisztaramosás céljával indították :S
lópicigáspár
Emberek! A Magyar Köztársaság (leszarom hogy hívja a fityesz) elnökéről van szó! A seggébe sem fognak szagolni! Főleg most, hogy dobálják ki azokat, akik nem egy követ fúj velük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.