A megadott két hónapnál sokkal rövidebb idő alatt is kideríthetné a Schmitt Pál dolgozatát március végéig vizsgáló bizottság, plagizált-e disszertációjában az államfő - állítják az [origo] által megkérdezett szakértők. A Debreceni Egyetem 2009-es plágiumügyét néhány nap alatt zárta le az intézmény. Az államfő dolgozatát vizsgáló testületbe önként jelentkező, de be nem kerülő professzor azt mondta az [origo]-nak: akár egy nap alatt is el lehetne dönteni, plagizált-e az államfő.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Xman : nehezen elképzelhető. Fletó esetében kicsinyes, személyi bosszúállásról van szó. Persze a felcsúti Lancelot részéről Érdekesém a Schmitt - Orbán vonal! Az ütóbbi mindenáron államelnök akar lenni, még ha nem is nagyon hangoztatja. És van annyira gátlástalan, hogy meg is fogja valósítani az akaratát.
Xman
@silber13: Szerintem nem vagy tisztában a közjogi méltóságok hatáskörével kapcsolatban.
A köztársasági elnöknek közel akkora jogköre nincs mint a miniszterelnöknek főképp ha ez utóbbi ráadásul még egy párt első embere is!!!
Nagy marha lenne Orbán ha Köztársasági elnök akarna lenni.!
silber13
@Xman : várd csak ki a végét! Nyugodtan lehet elnök Lancelot, a plusz jogköröket, meg a még azon felülieket is maradéktalanul megadja a 2/3 !
Hellcat
@silber13: Ezt írtam több helyre énis korábban. Qrbán az SP helyére pályázik szerintem és ezzel a plágium dologgal csak azt bizonyítja hogy nem fél feláldozni senki, csak a saját érdeke számít.
kumming
@Xman: Most még, barátocskám. A 2/3 ad bármikor bővítheti az elnök jogkörét. Sőt, akár elnöki kormányzást is bevezethet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.