Nem kézrátétellel, hanem jogszabályváltozással teszi a kormány a rokkantakat egy szempillantás alatt egészségesebbekké, legalábbis a költségvetés szempontjából. Május elsejétől automatikusan ki lehet kerülni a rokkantellátásból.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
A problémát ott látom, hogy a valóban betegeket is kidobják a rendszerből!
Tehát egy részük aki eltűnik, valószínűleg a hullaházban végzi majd!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
A kormány Istent félő, hívő emberek! Így mondják magukról és fennen szeretik is hangoztatni. Itt egyszerűen csak a keresztényi szeretetüket akarják kifejezni a nyomorultak iránt! Remélem Istenük, rájuk is ró akkora terhet, min t ők felebaráti szeretetből azokra az emberekre, akik önhibájukon kívül kerültek ebbe a helyzetbe!
silber13
@Kesely : hányhatnékom van a le, meg fel igekötőktől! " felutazom Budapestre, vagy lemegyek Esztergomba! "Röhej!!! A térképre kéne nézni! Hát ezért / is / írtam.
X-ray
Hogyha a térdével leszázalékolt szomszédnőm tűnhetne el, - aki gyorsabban fut, mint a kutyája, - akkor egyetértek a FIDESZ ezen törvényével.
csikknorisz
Ha egy rokkantnyugdíjasból munkanélkülit csinálnak, úgy csak 22.800-at kell neki adni havonta. Ki van ez találva.
silber13
@Kesely : kissé nyakatekerten: ha egy orvos gyógyít, úgy is mondhatjuk : egészségesít! Ebből következik, ha a böllér egy beteget felgyógyít, akkor felegészségesít. Finoman is mondva, bevallom: pihent agyra vall ez a meghatározásom, de Istenem! Ez van! :-))))))
Állami gondozott
Ma voltam Szegeden felülvizsgálaton.
Az 1955 január elseje előtt születettek "védett korban" vannak.
Életemben nem láttam ennyi elkeseredett embert, mint ma a Zöld Sándor utcai rendelőben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.