A 46 rendbeli rablás, közte számos pénzintézet elleni fegyveres támadás miatt elítélt férfi hajnali 3 óra előtt néhány perccel hagyta el a sátoraljaújhelyi fegyintézetet, miután letöltötte büntetését. Ambrus Attila, a whiskys néven elhíresült rabló 2002-ben jogerősen 17 év fegyházat kapott, ebből mai szabadulásáig 12 évet (egy részét börtönben) töltött le. Bővebben a Viszkis szabadulásáról.

MTI / Balázs Attila
MTI / Balázs Attila
MTI / Balázs Attila
MTI / Balázs Attila
MTI / Balázs Attila

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Julian Rubinstein - A wiskis rabló balladája . Már Angliában a kezembe akadt :)) Nem piedesztálra akarom emelni. Nekem szimpatikus volt.
Don Marcus Hibiscus
Persze nekem is szimpattkikus,de nehogymán egy sorozatrabló legyen a kiráj mikor rabót,nagyon sokat rabót asztán benn szakmát tanút meg egyetemmet és mikó kilyön nehogy má még ő legyen a szeginy szerencsétlenn rablóó akit majnem megtört a börtönn.
adrenalink
@Don Marcus Hibiscus: Celebet abból tud csinálni a média, aki hagyja magát! Remélem neki 12 év alatt megjött az esze...
deviance
nagyon lefogyott... legalább a börtönök nem laktatják agyon a népet
taglo
Minde .szenylap ,és a médiák ,versengeni fognak a kegyeiért-már ma este ,vagy legkésöbb ,holnap bennelessz a tények ,fókusz ,stb-kultur müsorokban !
zsolti
@taglo: szennylap? hát talán mert ez érdekli az embereket. te is ide kattintottál, hogy na most megnézed hogy szabadult, hűű húúú. erre van igény, ezt kapod a tévében is, nem kell szemérmeskedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.