A második Orbán-kormány nem élt azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a Bajnai-kormány ajánlott fel, s a másfél éves halogatás, az állami pénzeknek a nemzeti légitársaságba pumpálása okozta végül, hogy Brüsszel...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

full
Nem kicsit,mi az ,hogy nagyon is!!!Hataloméhes banda.Ígértek fűt-fát ez lett a vége mindent tönkre tettek,oktatás,nyugdíj,rokkantak,közalkalmazottak,köztisztviselők, ,pedagógusok,orvosok,rendőrök,tűzoltók,diákok,ápolók,stb BKV,MÁV,MALÉV,Mentősök stb.sorolhatnám nap estig.Nyugdíjkassza elherdálva.=KÉPVISELŐK Óriási vagyonok,és FIZETÉSEK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
Van egy előnye a dolognak. Malév gép nem fog lezuhanni...Tegnap este végig kísértem az utolsó útjukat, sokad magammal...( www.flightradar24.com/)
@verőce21: miről beszélsz??? Tán kevered a Kósa-Szófosó párossal???
verőce21
@Dr. Akula: Te pedig "tán" valószínűleg nem látod a fáktól az erdőt!
Dr. Akula
@verőce21: ezt a kérdést tán tedd fel magadnak...!:)
verőce21
@Dr. Akula: Maradjunk abban, hogy mindegyik megjátssza, kellett a "végtörlesztéshez".

(Csak tudod erre oszkóp-nak főállású cége van. Sőt mint Deloitte-adótanácsadó, még ennél sokkal nagyobb disznóságokra is képes.) :)
Dr. Akula
@verőce21: jó sétát az erdőben! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.