Állítás 1: „A kormányzás óta a Fidesztől elpártolt szavazók – akiknek a számát a Nézőpont kétszázezernek mondja, minden más kutatás azonban közel másfél millióra teszi” (Török Gábor) Állítás 2: „Török Gábor minimum téved, amikor nem először azt állítja, hogy a Nézőpont Intézet eredményei egyértelműen szembeállíthatóak lennének a többi intézet kutatásaival.” (Mráz Ágoston Sámuel) Összehasonlításra alkalmas adatok: Nézőpont: 51-34, Median: 50-26, Századvég, 45-26, Tárki 45-18, Ipsos 42-16 százalék - a Fidesz támogatottsága a teljes népességben 2010 májusában és 2012 januárjában (adatok itt) Interpretáció: „2010 áprilisa óta 146 ezer fővel csökkent a kormánypártokra, 465 ezer fővel pedig a parlamenti ellenzékre szavazók tábora. Így a Fidesz 2010. áprilisi 2,7 milliós szavazótábora ma is mintegy 2,5 milliós, nem igazak tehát a milliós csökkenésről szóló legendák, amik valójában a bevallott szimpatizánsok szavazói aktivitásának és rejtőzködésének mértékét fedhetik” (Nézőpont)

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Tőlem még soha senki nem kérdezte meg, kire szavaznék. Pedig megéltem már pár évet. Van köztetek olyan, akit megkérdeztek? Legalább egyszer csúsznék bele. Szerintem, amikor Orbán Viktor telefonon korteskedett, s aki lerakta, soha többé nem hívták. Aki maradt, az a jelenlegi szavazóbázis. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.