A komáromi Nokia-gyárból ez év végéig 2300 embert bocsátanak el, közölte a cég szerdán....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
Az összeszerelő ország gazdasági sikerének termékei!

Tavaj becsődölt az Elcoteq Pécsett, több mint 4000 ember került az utcára,de valójában több mint 10 ezer családot érintett az eset. Nagyon sokan mentek Komáromba Pécsről az újrakezdés reményében. Támogatható ötlet a szakember képzés és a munka becsületének helyre állítása, de amíg nincs munkahely miről beszélünk?
marlin2
@senkifia68: Tegnap még ezért tapsoltál!! Hajrá magyarok!! a jövő elkezdődött!!
Persze "semmi gond", hiszen a kirúgott dolgozókat várja a "beígért" 1 000 000 "új" munkahely!! Vagy nem??
Megkérdezem tőled is, - mint bennfentestől - hogy a "kedvenc komáromi politikusunk", Komárom országgyűlési képviselője, az infrastrukturáért felelős(?) államtitkár, a doktor Völner ilyenkor(!) vajon mivel múlatja az időt!!
Csaknem "hólapátol" a Fidesz dicsőségére - a "Tállaibandi" szervezésében?? :))
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy a Németh Lászlóné "miniszter úr" hol van, mert ugye (ő is) eltűnt, mint Moszkvában az aranyóra!!
feri65
@Levendula: és tudja..és tudja...DDDD
silber13
Remélem a hazamentő és 1 millió munkahelyet teremtő felcsúti törpe Lancelotnak ugyancsak megnyúlhatott a képe, amikor megtudta, hogy az öntömjénező beszédében példaként felhozott Nokia a beszéddel szinte egy időben rugdosott ki néhány ezer embert!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.