Mintegy hárommillió euróval támogatja az Európai Bizottság azokat a projekteket, amiknek az a célja, hogy elfogadhatóvá tegyék a rovarevést az uniós polgárok számára. Megelôznék az élelmiszerhiányt. Tápláló, de gusztustalan

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@Dulcinea: Ha megengeded,hozzászólnék,és egy példát is leírok:Kádárnak egy gyár látogatása idején mondta az igazgató,.meg a főkönyvelő,hogy sokkal jobb eredményeket érhetnének el,ha kevesebb munkást foglalkoztatnának azaz elküldenének vagy 50 embert! Kádár válasza-" Ugye elvtárs nem szeretné,ha Ön lenne az első? Vitátokra vetítve vajon vállalná-e családjával együtt,hogy ők legyenek az elsők akik népesség csökkentésének önkéntesei legyenek?Ja ha másokról van szó, kibicnek semmi sem drága ,csak minket ne igazam van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
Mindeggy,szerintemm akór is hüjesség megőni ha őt is mer aval nem butetted meg ha kinyirbálodd.
gabrella
@Don Marcus Hibiscus: ha kinyirbálomm akó nem szaporodik.
Don Marcus Hibiscus
Jóvan zrjukk le a vittát. Ez anyira két vég lett ,mint álat. :)
rokker33
Ugyan már mit finnyáskodtok.Itt egy jó recept fakukac a hozzávaló de az ízét tuti nem fogja senki se érezni :D

www.youtube.com/watch?v=LrVNlitzIhA&feature=player_embedded#!

Készítsétek el nagyon finom ;)
Dr.luigilongo60
@rokker33: Ennek a Bartos Cs. Istvánnak elmentek egy kicsit otthonról de figyelemre méltó egyéniség.:-)))
rokker33
@luigilongo60: Idióta de igaza van.Meg ha ő megtudja enni a sok sz.rságot pedig már a a nyers hústól kezdve a kapitalista gumilabdáig mindent megevett amire mi rá se bírnánk nézni akkor mi is kibírunk egy pár kukacot és ha tényleg úgy megcsinálják hogy ne érezzem az ízét és ne lássam akkor simán megenném.Nehogy azt higgyétek hogy a parizer vagy a virslik gusztusosabbak mert ha meglátnátok hogy készítik tuti hogy többet nem ennétek és sokkal egészségesebb a rovar evés mint ez a sok sz.r hamburger meg a gyors ételek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.