A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszavasvári nyolc utcájában csütörtök óta nincs elektromos szolgáltatás; az E. ON Zrt. szombati közlése szerint az üzemzavart áramlopások okozzák a kisváros érintett részén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
'40-ft-késedelmi kamatot ,nem fizettem ,be ,levélben megfenyegettek,hogy ha 8-napon belül nem rendezem ,megszüntetik a szolgáltatást ! Csak a levelek több száz forintba kerültek !Befizettem , mert ezek a HIÉNÁK-tényleg kikapcsolták volna !Meg nem hiányzott,hogy rámtörjék az ajtót ,a komandósok ,éjszaka ,és bilincsbe vigyenek el !!!
libero
@taglo: A HIÉNÁK nem hülyék... Kifizettetik velünk a 40 forint késedelmi díjat, meg a számlában (hálózati veszteségként?) a putrikba méretlenül beömlő villamos energia árát is, úgyhogy a levelek árát is MI fizetjük...

Nem mernek a cigányokkal kikezdeni, mert olyanok, mint a tarack, ha egyet elkapnak, a beton alól is (elő)terem rögtön egy-pár tucat, akik kőkorszaki ésszel, nyers erővel, meg modern "technikával" (baseball ütő, vipera, stb.) elkezdenek "intézkedni".

Az áramszolgáltatóknak meg családjuk van, gyors lábaik, autóik, szemük látását elhomályosítja a majré (meg a józan ész...), ott hagynak csapot-papot, elhúznak mint a vadlibák...
Aztán a számláinkon megjelenik +10 százalék ...

Ide vezetett az, hogy a cigánybűnözést (megoldásnak tekintve...) elnézték évtizedekig az elvtársak, ma meg már kezelhetetlenné váltak, veszíteni valójuk (és eszük sincs) sok, könnyen globális vérengzéssé nőhet ki egy-egy konkrét "ügyintézés".

A úgy, az elnéző politikusaink általában jól védett házikókban laknak, és (elég bután) úgy gondolják, hogy ha úgy adódik, ők majd kimaradnak a csetepatéból.
Pedig nem! Ketyeg az óra, a bumeráng már visszafelé száll, és már nagyon közel van.
taglo
@libero: IGAZ ! Egy sem akarja ,hogy egy GYEREKCSÍNY-miatt az áramszolgáltató ,saját halotjának tekintse !!!
ezért
@libero: "Villanyszámlán fizetjük ki az áramtolvajok milliárdjait"
"Mindenki fizet az ellopott energiáért "
"A lopások miatt akár 10 százalékkal is magasabb az áram és a gáz ára "
"Iparági szinten a szabálytalan "vételezésből", azaz lopásból és a hálózati eszközök rongálásából, illetve eltulajdonításából eredő károk a végfelhasználói árban néhány, egyesek szerint bizonyos esetekben akár 10 százalék körüli többletet is jelentenek - írja a szerdai Napi Gazdaság."
glycerin
Áramlopás
Ügyfél: Áramlopást szeretnék bejelenteni.
Ügyintéző: Ön honnan tudja, hogy lopják az áramot?
Ügyfél: Onnan, hogy én csináltam a rendszert, de nem fizették ki a melómat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.